Оптимізація моделі представлення Web-системи на основі SPA-архітектури - Шаповалова, С. І.; Скорська, І. Я. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено дослідження моделей представлення Web-систем та структури організації модулів в архітектурі Single Page Application. Запропоновано оптимізацію моделі з точки зору масштабування та тестування при умові використання сучасних архітектурних патернів

Presentation models of Web-systems and structure organization of modules in architecture of Single Page Application. Suggested optimum model in terms of scale and testing, provided the use of modern architectural patterns
Keywords: single page application (SPA); KnockoutJS; Web-застосунок; патерн; модуль; архітектура Web-затосунків; Web-application; pattern; model; module; architecture of web-application