Оценка влияния решений менеджера здравоохранения на качество медицинского обслуживания населения - Садовский, Виктор Артемович; Сороколат, Ю. В.; Семенченко, Галина Владимировна (НТУ "ХПИ", 2011)
У статті розглядаються роль і вплив різних рівнів управління охороною здоров'я на рівень якості медичної допомоги населенню, заходи щодо стимулювання діяльності керівників медичних закладів.

In article are considered role and influence of the miscellaneous level public health management on level quality medical help to population, actions on stimulation of activity of the leaders of the hospital.
Keywords: система здравоохранения; качество медицинской помощи; медицинское учреждение; менеджер здравоохранения; оценка деятельности руководителей