Автоматизація розрахунків технічних параметрів підйомно-транспортних машин для комерційних пропозицій - Григоров, О. В.; Журавель, О. В.; Стрижак, В. В.; Стрижак, Мар'яна Георгіївна; Пономарьов, О. Е. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Обґрунтована актуальність створення й базові принципи роботи автоматизованої розрахунково-графічної системи визначення технічних параметрів підйомно-транспортних машин і підготовки технічної документації для комерційних пропозицій. Наведений приклад габаритного креслення, створеного за допомогою розробленого програмного забезпечення.

The relevance of the creation is substantiated and the basic principles of the automated calculation and graphic system for determining the technical parameters of lifting an transport machines and the preparation of technical documentation for commercial proposals are pre-sented. An example of a dimensional drawing created using the developed software is given.
Automation of calculation of technical parameters of lifting and transport machines for commercial proposals
Keywords: габаритне креслення; програмне забезпечення; dimensional armchair; programmable security