Психологічна безпека людини в умовах війни - Решетняк, К. Д.; Мовмига, Наталія Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Визначили важливість психологічної безпеки людини, надали способи покращення ментального почуття.

Determined the importance of a person's psychological safety, provided ways to improve mental feeling.
Psychological safety in conditiond of war
Keywords: психологічна безпека; психічне здоров'я; почуття; psychological safety; mental health; feelings