Екстракція даних для теплоенергетичної інтеграції процесу концентрації гідролізної сірчаної кислоти - Загорулько, Н. Е.; Ульєв, Леонід Михайлович; Гарєв, Андрій Олегович; Нехаєнко, М. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті коротко описаний технологічний процес концентрування гідролізної сірчаної кислоти до 93%. Визначені всі технологічні потоки, які необхідні для початку проектування енергоефективної теплообмінної системи, наведені їх основні характеристики. Побудований графік складених кривих, за яким визначено цільові значення гарячих та холодних утиліт необхідних для процесу, проаналізована потужність рекуперації теплової енергії для існуючої схеми.
Keywords: технологічний процес; технологічні потоки; теплообмінні системи; утиліти