Технологія автоматизованого машинобудівного виробництва - Шишенко, Леонід Опанасович (НТУ "ХПІ", 2006)
Навчальне видання містить альбом інструментальних налагоджень механічної обробки, у якому представлено схеми верстатів: горизонтольно-фрезерувальний 6Р80, поздовжньо-фрезерувальний, шпоночно-фрезерувальний 692А, карусельно-фрезерувальний 6А83, верстат 3Е710А, верстат 6Н82, шевенговальний 5702В, зубофрезерний 5Т23В, зуборізний 527В, верстат 2А942, верстат 642К, верстат 6С-69М, верстат 6С-136, безцентровошліфовальний 3М182А, круглошліфовальний 3М150, спеціальний розточний, вертикальносвердлильний 2Н118, верстат Б350, верстат 1722, токарний-револьверний 1Е316, токарний-револьверний 1325, верстат 1К282, токарний 1К62ВГ, токарний 7К62ВГ.
Keywords: наладки інструментальні; режими різання; різці; ЧПУ