Оценивание стоимости объектов недвижимости с помощью искусственной нейронной сети - Дорофеев, Юрий Иванович; Мякотин, В. В. (НТУ "ХПИ", 2005)
У статті розглянуто методи оцінки ринкової вартості об’єктів нерухомості. Запропоновано евристичний спосіб реалізації за допомогою штучної нейронної мережі методу прямого порівняльного аналізу продажів для оцінки вартості квартир. Наведена експериментальна оцінка якості роботи запропонованого підходу.
Keywords: жилая недвижимость; оценка рыночной стоимости; сравнительный анализ продаж; обработка информации; архитектура нейронной сети