Достовірність контролю якості продукції на стадії виготовлення - Микийчук, М. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Запропоновано підхід до оцінювання достовірності контролю якості продукції на стадії виготовлення шляхом забезпечення оптимального співвідношення між апріорною та апостеріорною інформацією про показники якості, що дозволить ефективно управляти ризиками виробника та споживача.

Offered approach to the evaluation authenticity of control of quality of products on the stage of making by providing of Optimum betweenness by a priori and a posteriori information about the indexes of quality which will allow effectively to manage the risks of producer and user.
Keywords: сучасні виробництва; контроль якості; готова продукція; економічний критерій; достовірність контролю; рівень ризиків; quality of products; control of quality; control authenticity