Місце і значення харизми в моделі формування лідерської позиції у майбутніх інженерів вищих технічних навчальних закладів - Костиря, Ірина Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Метою дослідження є висвітлення місця і значення харизми в моделі формування лідерської позиції майбутніх фахівців технічного профілю.
Keywords: лідерська позиція; харизма; модель формування лідерської позиції; лідерство; лідер