Тестування як засіб самоконтролю в самостійній роботі - Колеснікова, Галина Іванівна; Беркутова, Тетяна Іванівна; Тичина, Ніна Володимирівна (Академія внутрішніх військ МВС України, 2011)
В статті розглядається один з найбільш ефективних засобів створення зворотного зв’язку між студентом і викладачем. Визначається особлива актуальність тестової методики контролю в кредитно-модульній системі організації навчального процесу. Обгрунтовується важливість використання комп’ютерів при тестуванні для забезпечення ефективності контролю та реалізації принципу адаптивного тестування
Keywords: плануванні власного навчального процесу; навчальний процес; індивідуальна освітня траєкторія; тести; тестова методика