Вплив рівня концентрації на ефективність використання ресурсів на підприємствах роздрібної торгівлі - Власова, Наталія Олексіївна; Ковінько, Ольга Сергіївна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013)
На основі кореляційного аналізу досліджено вплив рівня концентрації на ефективність використання ресурсів підприємств роздрібної торгівлі. Визначено особливості цього процесу в сучасних умовах розвитку роздрібної торгівлі України.

The influence of the concentration level on the efficiency of retailers’ resources use on the basis of the correlation analysis is researched. The peculiarities of this process in the modern conditions of retail trade development in Ukraine are determined.
Keywords: аналіз кореляційний; діяльність підприємницька; управління підприємством; товарообіг