Оцінка інноваційного потенціалу підприємства, як основа стратегії розвитку підприємства - Матросов, Олександр Дмитрович; Матросова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Проблеми діагностики інноваційного потенціалу. Послідовність та процедура оцінки інноваційного потенціалу підприємства. Коефіцієнт інноваційної активності.

The diagnostic problems of the innovation potential. Succession and process by appreciate of the innovation potential. The factor of the innovation potential.
Keywords: діагностика; коефіцієнт інноваційної активності; аналітична інформація; метод експертиних оцінок; соціально-економічна система