Матвєєва, Тетяна ВікторівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаБахмач, Володимир Олександрович2020-09-142020-09-142016Матвєєва Т. Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями / Т. Матвєєва, В. Анан'єва, В. Бахмач // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 17-19.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48194ukбіологічна цінністьбіологічно-активні добавкиемульгаторижирова фазаорганічні кислотирецептураПерспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостямиThesis