Математична модель надійності для аналізу непрацездатних станів електротехнічної системи із загальним навантажувальним резервуванням - Лозинський, Орест Юліанович; Щербовських, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2013)
Математична модель надійності для аналізу непрацездатних станів електротехнічної системи із загальним навантажувальним резервуванням.
Keywords: надійність електротехнічної системи; динамічне дерево відмов; марковська модель системи; параметри станів системи; параметри подій системи; ймовірнісні показники перетинів