Основні вимоги до підготовки та оформлення дипломних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Юшко, Олексій Володимирович; Борейко, Наталя Юріївна; Азаренкова, Любов Леонідівна; Зінченко, Ліна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Методичні вказівки мають на меті допомогти студентам у виконанні бакалаврських робіт, визначають вимоги до їх підготовки та захисту.
Keywords: методичні вказівки; підготовка фахівців; дипломна робота; бакалаври; оформлення роботи; захист роботи