Деякі питання організації обліку основних засобів на підприємстві шляхом його автоматизації - Брік, Світлана Володимирівна; Тан, Лін Лін (Луцький національний технічний університет, 2016)
У сучасних умовах, за наявності на підприємстві тисяч об'єктів основних засобів постає питання автоматизації для повноцінної та ефективної організації обліку необоротних активів при виконанні системних обліково-контрольних операцій.
Keywords: організація обліку; основні засоби; автоматизація