"Багтрекінг" лекційного матеріалу з вищої математики як складова технології навчання майбутніх інженерів з програмного забезпечення - Дубініна, Оксана Миколаївна (Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Володимира Винниченка, 2014)
У статті обґрунтовано необхідність створення та викладено результати розробки і особливості практичної реалізації частини акме-технології формування математичної культури майбутніх фахівців з програмної інженерії, яка стосується розвитку математичної мови.

The article substantiates the need to create and presents the results of development and implementation features of the part of acme-technology for future experts in software engineering mathematical culture formation, that touches on the development of mathematical language.
Keywords: академічна лекція; математичне знання; формування основ; математична культура; семантичні помилки; міжпредметний зв'язок