Підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Галич, Ю. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
Здійснено узагальнення, систематизацію існуючих підходів до оцінки економічного потенціалу підприємства та виділення її напрямків за такими основними елементами: об’єкт оцінки, критерій, показник (система), одиниці (шкала) вимірювання, цілі та сама оцінка.

An generalization, systematization of existing approaches to assessing the economic potential of enterprises and allocating its directions in the following main elements: the object of evaluation criteria, rate (system) unit (scale) of measurement purposes and the same score.
Keywords: розвиток підприємства; стратегічні рішення; ефективність; систематизація підходів; інтегрована система управління; характеристики потенціалу