Вплив військових дій на управління промисловими відходами в Україні - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2025)
Військові дії суттєво впливають на всі сфери життєдіяльності суспільства, включаючи управління промисловими відходами. Знищення інфраструктури, екологічне забруднення та збої в логістичних ланцюгах створюють серйозні виклики для належної утилізації відходів.

Military operations have a significant impact on all areas of society, including industrial waste management. Destruction of infrastructure, environmental pollution, and disruptions in supply chains pose serious challenges to proper waste disposal.
Impact of military operations on industrial waste management in Ukraine
Keywords: промислові відходи; управління; ризики; небезпечні речовини; виробництво; екологічне забруднення; логістика; війна; industrial waste; management, risks; hazardous substances; production; environmental pollution; logistics; war