Стахановскький рух і розвиток зварювального виробництва - Корнієнко, О. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті показані данні про внесок стахановців у підвищення продуктивності зварювання металевих конструкцій. Досягнення передових робітників сприяли розвитку зварювального виробництва, зокрема – автоматичного зварювання.

The data on the contribution of Stakhanovism into increasing of productivity of metal constructions welding are presented. Achievements of leader workers exerted positive influence on the development of welding production, particularly on automatic welding development.
Keywords: металеві конструкції; автоматичне зварювання; передові робітники; продуктивність праці; науковці; інноваційні технології