Оцінка фінансового стану підприємства - Посохов, В. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто теоретичні аспекти оцінки фінансового стану підприємства.

In the article address the theoretical aspects of the financial condition assessment enterprise.
Keywords: ліквідність; аналіз; стратегія розвитку; потенціал виробничий; потенціал економічний