Діагностика та контроль робочих процесів - Доля, Віктор Миколайович (My University, 2019)
У посібнику розглянуто питання діагностування процесів металообробки: основні задачі, мета, методи та елементи діагностування. Представлено технічні засоби контролю стану різального інструмента та деталі, що обробляється; наведено опис роботи систем діагностики та контролю. Призначено для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка".
Keywords: навчальний посібник; етапи діагностування; різальний інструмент; розміри заготовок; технологічні алгоритми; поломки інструментів; знос інструментів; дисплейна система діагностування; розробка моніторингу