Вплив режиму короткого замикання в тяговій мережі постійного струму на перехідні електромагнітні процеси в електрорухомому складі - Михаліченко, Павло Євгенович; Міщенко, Тетяна Миколаївна; Костін, Микола Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
Методом математичного моделювання виконана оцінка впливу режиму короткого замикання в контактній мережі на електромагнітні процеси в електрорухомому складі постійного струму. Встановлено, що в цьому режимі струм електровозу змінюється з тягового на генераторний (рекуперативний).

The influence of the short circuit condition in the contact system on electromagnetic processes in electric train of direct current was estimated by the method of mathematical modeling. It has been established that in this condition the current of an electric locomotive canges for traction current info generative (recuperative) one.
The influence of the short circuit condition in the contact system on electromagnetic processes in electric train of direct current
Keywords: режим короткого замикання; контактна мережа; небезпечні генераторні струми; аварійні режими; перехідні аварійні електромагнітні процеси; mathematical modeling; short circuit condition; contact system; electromagnetic processes; electric train of direct current