Технічний огляд сучасних автоматичних вимикачів низької напруги на номінальний струм 250 А - Середа, Олександр Григорійович; Литвиненко, Вікторія Володимирівна; Варшамова, Ірина Сергіївна; Моргун, Вадим Віталійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто нові інноваційні конструктивні рішення в автоматичних вимикачах, які дають можливість покращити їх захисні характеристики та застосовувати для надійного захисту розподільчих мереж низької напруги.

Novel innovative design solutions in circuit breakers are considered which permit to improve their protective performance and use them for reliable protection of low voltage distribution networks.
Keywords: розчеплювач захисту; пристрій розподільчий; мережі розподільчі; circuit breaker; protection release; distribution device