Інформаційні технології інтелектуального позиціонування сенсорного маркетингу - Волченко, Анна Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Доведено, що основний вплив сенсорного маркетингу направлено на почуття покупця і його емоційний стан з метою збільшення майбутніх продажів. Даний напрямок ґрунтується на п'яти органах почуттів людини: зір, слух, смак, нюх і дотик.
Keywords: сенсорний маркетинг; інтелектуальне позиціонування; креативні технології; інтелектуальна власність