Наукова діяльність професора С. І. Лебедєва в Інституті ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України - Богач, Є. М.; Григорюк, І. П. (НТУ "ХПІ", 2014)
Висвітлено наукову діяльність і внесок професора С. І. Лебедєва в розвиток фізіології й біохімії рослин на посаді завідувача відділу фізіології рослин Інституту ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України

Scientific work and the contribution of professor S.I. Lebedev as a chief of plant physiology department in Botanic Institute by M.G. Cholodny NAS in the development of physiology and biochemistry of plants in Ukraine is described
Keywords: відділ фізіології рослин; Ботанічний сад ім. М. М. Гришка; каротин; каротиноїди; Institute of Botany; department; Botanic Gardens; carotene; carotenoids; plant physiology