Вибір методів навчання в процесі підготовки магістрів спеціальності "Адміністративний менеджмент" - Резнік, Світлана Миколаївна (Донецький національний технічний університет, 2009)
В статті проаналізовано цілі, мотиви та індивідуальні особливості магістрів адміністративного менеджменту, які мають важливе значення для вибору методів навчання. Обґрунтовано, що найбільш поширеними методами навчання на заняттях мають бути такі активні методи, як бесіда, дискусія, виконання практичних вправ, метод конкретних ситуацій, рольові та ділові ігри.

Aims, motives and individual features of master's degrees of administrative management, mattering very much for the choice of teaching methods, are analysed in the article. It is grounded, that the most expedient methods of teaching are such active methods of teaching, as conversation, discussion, implementation of practical exercises, business and role games.
Keywords: підготовка професійна; діяльність навчально-пізнавальна; підхід особистісно-орієнтований; професіоналізм; мотивація