Просторові, часові та просторово-часові характеристики фізичних вправ - Коломієць, О. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У тезах досліджуються просторові, часові та просторовочасові характеристики фізичних вправ і їхній вплив на ефективність рухових дій. Оптимізація цих параметрів сприяє покращенню спортивних результатів, зниженню ризику травм і підвищенню ефективності тренувань.
Keywords: фізичні вправи; просторові характеристики; часові характеристики; координація рухів; ефективність тренувань; рухові дії; оптимізація; взаємодія