Основи комп'ютерної математики - Заковоротний, Олександр Юрійович; Орлова, Тетяна Олександрівна; Гриньов, Денис Валерійович; Сергієнко, Віталіна Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Наведено відомості про пакет Matlab для освоєння розв’язку задач вищої математики засобами комп’ютерної техніки, оволодіння навичками графічного представлення розв’язків математичних задач, закріплення математичних знань з таких галузей, як лінійна алгебра, векторний та спектральний аналіз, диференціальне та інтегральне числення, диференціальні рівняння. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія».
Keywords: лабораторний практикум; інформаційні технології; програмне забезпечення; обчислення інтегралів; побудова таблиць; дискретна апроксимація; програмування; лінійні рівняння; умовні вирази; оператори розгалуження; цикли