Тягово-динамічний та паливо-економічний розрахунок автомобіля - Мамонтов, Анатолій Геннадійович; Шевцов, Вадим Михайлович (Моделіст, 2021)
Особливістю даного видання методичних вказівок є те, що в них наведено приклади визначення параметрів динамічних і паливно-економічних характеристик автомобіля, які, певною мірою, дозволяють реалізувати концепцію індивідуального підходу у навчальному процесі. У методичних вказівках наведено методику перевірочного тягового розрахунку на прикладі автомобіля Opel Astra Classic.
Keywords: методичні вказівки; автомобіль; шини; статичний радіус; кочення колеса; двигун; головна передача; коробка зміни передач