Розповсюдженість наркотичних засобів серед молоді із різними станами здоров’я - Євтушенко, Степан Дмитрович; Блещунова, К. М. (Мадрид, 2021)
Дослідження спрямоване на визначення стану профілактики наркотичної залежності серед учнівської молоді із різним станом здоров’я міста Харкова. У дослідженні взяли участь три різних за станом здоров’я групи по 50 осіб віком 15–18 років.
Keywords: молодь; стан здоров’я; профілактика шкідливих звичок; наркоманія; наркотична залежність; наркотичні засоби