Гідрогазодинаміка - Лапузін, Олександр Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дисципліна спрямована на оволодіння теоретичних основами гідромеханіки та практичними методами дослідження газодинамічних процесів в трубах та інших об’єктах, де треба досліджувати рух рідини або газу.
Keywords: силабус; програма; гідрогазодинаміка; енергетика; електроніка; електромеханіка