Пам'яті Миколи Григоровича Єфіменко - Ситников, Павло Андрійович (Інститут електрозварювання ім. Євгена Патона НАН України, 2021)
31 січня 2021 р. на 84 році пішов з життя видатний вчений в галузі зварювання та матеріалознавства, док. техн. наук, професор кафедри зварювання НТУ "ХПІ" Микола Григорович Єфіменко.
Keywords: видатні вчені; біографія; зварювання; матеріалознавство; навчальний процес; професійно-технічна освіта