Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Управління персоналом" - Кучинський, Володимир Анатолійович; Гуцан, Олександр Миколайович (Моделіст, 2022)
Метою розрахункового завдання є закріплення отриманих теоретичних знань з дисципліни "Управління персоналом" і придбання практичних навичок по виконанню функцій та процедур управління персоналом.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; персонал; управління