Спосіб виготовлення каталізатора для середньотемпературної конверсії карбон (ІІ) оксиду з водяною парою - Лобойко, Олексій Якович; Бутенко, Анатолій Миколайович; Юрченко, Ганна Олександрівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013)
Спосіб приготування модифікованого оксидного каталізатора процесу селективного окиснення амоніаку до нітроген (II) оксиду, у якому використовують кобальто-хромову активну масу, а як носій використовують пемзу.
Keywords: патент; корисна модель; кобальто-хромова активна маса; пемза; металевий кобальт; гематит