Забезпечення економічної ефективності діяльності підприємства - Ковтун, Дар'я Сергіївна; Ларка, Людмила Сергіївна (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
Визначено основні фактори, які сприяють підвищенню ефективності господарської діяльності підприємтва в умовах ризику. Запроновано класифікацію показників ефективності діяльності підприємства.
Keywords: грошові потоки; витрати; прибуток