Дослідження та аналіз розвитку моделей інноваційного процесу на промислових підприємствах - Мелень, Олена Валентинівна (Житомирський державний технологічний університет, 2013)
Розвиток сучасної світової економіки характеризується великим динамізмом, у зв’язку з цим, для нашої країни виникла необхідність дослідження закордонного досвіду інноваційної діяльності для використання його в практиці вітчизняних підприємств. В світовій практиці існують декілька підходів до моделювання інноваційного процесу, які зробили певний внесок у впровадження інноватики у виробничий процес.
Keywords: інновації; процес виробничий; цикл життєвий