Перерва, Олександр Петрович2024-09-072024-09-072024Перерва О. П. Конкурентні переваги інноваційної продукції агропромислового сектору економіки [Електронний ресурс] / О. П. Перерва ; наук. керівник Т. В. Романчик // Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез 2-ї Всеукр. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р. – Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2024. – С. 275-277. – Отримано з https://www.mnau.edu.ua/files/nauk_prof_konf/zbirnyk-tez-09-05-24.pdf, вільний (дата звернення 07.09.2024 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80957У даній науковій доповіді розглядається методика виявлення конкурентоспроможних факторів інноваційної продукції. З урахуванням постійних змін на ринку та зростаючої конкуренції, важливо мати чітке розуміння тих аспектів продукту, які роблять його привабливим для споживачів і відмінним від аналогічних товарів від інших виробників.ukконкурентні перевагиінноваційна продукціятехнологічний ринокмаркетингКонкурентні переваги інноваційної продукції агропромислового сектору економікиArticle