Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи №1 з дисципліни "Інноваційні методи інтенсифікації нафтогазових свердловин" - Римчук, Данило Васильович; Козирець, С. Г.; Бахшієв, Ф. З. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності з діючими в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» навчальними планами та робочою програмою дисципліни «Інноваційні методи інтенсифікації нафтогазових свердловин» із спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології для студентів денної та заочної форми навчання. У методичних рекомендаціях викладені: комплект завдань; порядок виконання завдань; приклади розв’язку типових задач за темою «Освоєння свердловин азотом»; критерії оцінювання результатів виконання контрольної роботи та наведений список рекомендованої літератури для підготовки студентів до виконання контрольної роботи №1.
Keywords: методичні вказівки; машинобудування; нафтогазові свердловини; азот; порядок виконання контрольної роботи; критерії оцінювання