Екстремальна несиметрія вузла живлення асинхронних моторів - Чабан, Василь Йосипович; Чабан, Остап Васильович (НТУ "ХПІ", 2012)
Пропонується математична модель заживленного трансформатором вузла навантаження асинхронних моторів при обриві фаз окремих споживачів. Диференціальні рівняння електромеханічного стану системи записано в нормальній формі Коші.

In the paper, a mathematical model of induction motors load node supplied by a transformer is described under separate customers phase loss. Differential equations of the system electromechanical state are given in normal Cauchy form.
Extreme dissymmetry of induction motor power node
Keywords: машини електричні; рівняння нелінійні; модель математична; трансформатор; навантаження; споживачі; обрив фаз; поле електромагнетне; магнітопровід; скін-ефект; power node; induction motor; extreme dissymmetry; mathematical model