Проблеми електроенергетики, електротехніки та електромеханіки - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
До збірника включені тези наукових доповідей учасників симпозіуму «Проблеми електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» (SIEMA’2025). Видання підготовлено кафедрою електричних апаратів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
Keywords: симпозіум; конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; електромеханіка; електричні апарати; магнітні поля; електричні мережі; теоретична електротехніка; електричні машини; електричні поля; електроізоляційна техніка; кабельна техніка; оптоволоконна техніка; передача електричної енергії; енергетичні системи; кібербезпека; автоматизація; електричний транспорт