Інтелектуально-інноваційні технології в ринковій сфері: криптовалюта - Мехович, Єлизавета Сергіївна (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що криптовалюта є однією з найвизначніших інновацій у фінансовій сфері за останнє десятиліття. Вона змінила спосіб, у який люди сприймають гроші та фінансові операції. У науковій доповіді розглянемо основні аспекти криптовалют, їх переваги, виклики та вплив на світову економіку.
Keywords: криптовалюта; наука; ринок; технології; ітелектуальна власність; фінансова діяльність; підприємства