Аутсорсинг інформаційних технологій: сучасний стан та перспективи розвитку - Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Для оцінки вагомості і значущості цифрових технологій та ІТ-аутсорсингу проведено дослідження ринкових показників інформаційного розвитку та ефективності роботи інформаційної сфери на світовому та національному ринках деяких країн, включаючи і Україну.
Keywords: аутсорсинг; інформаційні технології; креативні методики; інтелектуальна власність