Общий инженерный метод исследования составных планетарных механизмов - Ткаченко, В. А. (НТУ "ХПИ", 2005)
На базі розробок К. Арнаудова надається новий інженерний метод знаходження передаточного відношення, наявності та величини циркуляції потужності, коефіцієнта корисної дії та синтез складових механізмів з декількох базових планетарних.

In view of developments K. Arnaudov the new engineering method of the definition of a transmission ratio, presence and ma gnitude of a circulations potency, efficiency and synthesis of composite mechanisms from several base planetary is represented.
Keywords: базовые дифференциалы; замкнутые контуры; циркулирующие мощности; основные звенья