Сучасна сутність економічної безпеки підприємств - Нечепоренко, Д. А.; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Проведений аналіз літературних джерел дозволяє визначити наступні складові економічної безпеки промислового підприємства: фінансову, техніко-технологічну, інтелектуальну і кадрову, політико-правову, інформаційну, екологічну, енергетичну. Їх теоретико-методична сутність, на наш погляд, може полягати в наступному.
Keywords: економічна безпека; методологія; категорія; сутність; оцінювання; забезпечення