Міжнародний бізнес: забезпечення економічної безпеки на засадах комплаєнс-функції - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович (ФОП Панов А. М., 2021)
Доведено, що практика антимонопольного комплаєнса на промислових підприємствах виробила п'ять основних критеріїв ефективного використання комплаєнс-програм, на які слід орієнтуватися підприємствам при розробці та впровадженні комплаєнс процедур незалежно від видів порушень, на запобігання яких вони спрямовані.
Keywords: комплаєнс; оцінка; фактори; корупція; шахрайство; стабільний розвиток