Угрімова, Ірина Володимирівна2015-12-152015-12-152014Угрімова І. В. Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 158-166.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18876Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).ukзовнішнє середовищевнутрішнє середовищеіндикаториреструктуризаціяsustainabilitystrategic stabilityexternal environmentinternal environmentКомплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємствArticle