Контроль пульсу як один з основних факторів безпечного тренування при заняттях фізичною культурою онлайн - Білоус, Олеся Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі наведено схему контролю пульсу, що допоможе зберегти здоров’я людей що займаються фізичною культурою і спортом. Надано рекомендації по теоретичній та практичній частині організації занять фізичною культурою. Вказані домашні завдання та час їх перевірки. Схема може бути використана як викладачами фізичної культури і спорту, так і людьми, що займаються. Розроблена схема стане в нагоді при веденні занять фізичної культури онлайн.
Keywords: спорт; здоров'я людей; студенти; фізичні вправи; біохімія