Розробка автоматизованої системи обліку і аналізу товарів і послуг для медичної установи - Нікулін, А. К.; Кащеєв, Леонід Борисович (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті пропонується розглянути проблеми створення медичних автоматизованих систем та їх вирішення на прикладі програмного забезпечення для міжобласної лікарні №100.

In the article it is suggested to consider the problems of creation of the medical automated systems and their decision on the example of software for an inter-regional hospital № 100.
Keywords: техніка обчислювальна; система автоматизована; обробка інформації; система обліку; система інформаційно-довідкова