Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Комп'ютерні мережі" - Шахновський, Юрій Сергійович (НТУ "ХПІ", 2018)
Цей курс присвячений вивченню мереж ЄОМ, галузі, яка увійшла в життя та працю усіх сфер. Курс містить 8 лабораторних робот. Перша частина цього курсу (лабораторні роботи 1 – 4) присвячені вивченню засобів передачі пакетів у мережі, а друга частина (лабораторні роботи 5 – 8) найбільш поширеним програмам, які користувачі застосовують у мережах.
Keywords: мережі ЄОМ; мережа Ethernet; топології з'єднання мереж; сегменти мережі; IP